Κατηγορίες

Τρυφερό ζουμερό κρέας

Μινι βαρέλα κενου μάλαξης κρέατος μίξης ζυμωτήριο
0,00€Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα:Καλάθι

Mini ανοξείδωτη βαρέλα μάλαξης κρέατος για δημιουργία μοναδικών κρεατοσκευασμάτων 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Βαθμός κενού αέρα 93% (ψηφιακός κενοστάτης για βέβαιη επαναληψιμότητα των συνταγών σας)
  • Αυξομείωση στροφών 4-14rpm.
  • Ανοξείδωτος κάδος απο παχύ έλασμα για διατήρηση ψύξης κατά την μάλαξη (απαραίτητο για την μη αλλοίωση των προιόντων)
  • Προγραμματισμός χρόνων 
      -Συνολικού χρόνου μάλαξης.
      -Ευθείας και Ανάστροφης μάλαξης για την απόλυτη ανακατανομή και ανάδευση των κομματιών (ομογενοποίηση).
      -Παύσης μεταξύ των μαλάξεων για ξεκούραση του προιόντος μέσα στην μαρινάδα ανάμεσα στις μαλάξεις .
       (Ιδανικό για κοτόπουλα και κάποια προιόντα βιτρίνας)
  • ​Εύκολος προγραμματισμός και χειρισμός.
  • Αποθήκευση 200 προγραμμάτων.
  • Διάφανο καπάκι για παρακολούθηση διαδικασίας (πρωτείνες κτλ).
  • Με χείλος για εύκολη εισαγωγή υγρών χωρίς λειτουργία κενού για μειωμένους χρόνους παραγωγής.
  • Λειτουργίες παύσης και επανάντλησης αέρα.
  • Εξωτερικό φίλτρο προστασίας αντλίας απο μαρινάδες
  • Αυτόματες υπενθυμίσεις για έλεγχο/αλλαγή λαδιών-φίλτρου
  • Χωρητικότητα 50 & 100 λίτρων για 25 και 50kg κρέας (20 και 40kg για ιδανικό ομογενοποιημένο ομοιόμορφο αποτέλεσμα)
  • Αποσπώμενα πτερύγια για εύκολο καθαρισμό (αποσπώμενος κάδος μόνο στα 50λιτ)
  • Εύκολη στο πλύσιμο με βάνα εξαγωγής υγρών (δυνατότητα σύνδεσης λάστιχου για οδήγηση σε αποχέτευση)
  • Ιδανική για κρεοπωλεία, ψητοπωλεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία και μικρές μονάδες επεξεργασίας κρέατος
  • Μικρές απαιτήσεις σε χώρο και ελάχιστο κόστος απόκτησης
  • Δεν χρειάζεται σερβις, μόνο αλλαγή λαδιών που γίνεται εύκολα απο εσάς (κόστος αλλαγής λαδιών περίπου 4€)
  • Βάρος κατασκευής 87kg
  • Κατασκευής της εταιρίας μας